Information om Nöjesnytt i Kalmar

Nöjesnytt är en av de äldsta och mest väletablerade city- och nöjestidningarna i Sverige. Tidningen har givits ut gratis i Kalmar/Öland sedan 2005. Till en början enbart i printad version. På senare år både i print och digitalt. Ända sedan starten har vi satsat på spännande layout och intressanta reportage, gärna ur en annorlunda synvinkel. Förutom exklusiva intervjuer hittar du bl.a. kommande evenemang, hetaste modet och trenderna, intressanta restips, pulsen i stan´s nöjes- och kulturliv samt det senaste inom teknik, film, musik och spel. Allt med en stark lokal förankring.
Idag har Nöjesnytt optimal tillgänglighet. Förutom den tryckta sommarutgåvan ges Nöjesnytt Kalmar/Öland kontinuerligt ut som gratisdistribuerad webbtidning med bästa tillgänglighet och läsbarhet både i dator, smartphone och surfplatta. Oavsett om man sitter på caféet och läser den tryckta sommarutgåvan, sitter framför datorn, sitter på tåget med sin surfplatta eller väntar på bussen med sin mobil i handen kan man alltid ta del av Nöjesnytts alla reportage, evenemang och annonsörers erbjudanden.
Målgruppen som läser Nöjesnytt kallar vi den aktiva. Primärt i åldern 18-45 år. Det är dock inte alltid åldern som avgör läsandet utan intresset av evenemang och övrig intressant läsning. Tidningen riktar sig både till den bofasta befolkningen samt alla inresande och besökande. Nöjesnytt ges även ut i Växjö, Jönköping, Helsingborg och Kristianstad/Åhus .

Antal digitala webbutgåvor i Kalmar/Öland:
8 st/år Över 11.000 personer får kostnadsfritt Nöjesnytt Kalmar/Öland direkt i sin mailbox vid varje utgivning. (Totalt över 50.000 gratisprenumeranter i Kalmar/Öland, Växjö, Jönköping, Helsingborg, Kristianstad/Åhus).

Antal tryckta utgåvor i Kalmar/Öland:
1 st/år Upplaga 30.000 ex. Distribueras Gratis via över 100 tidningsställ i Kalmar och på Öland.Tidningsställen är placerade på noga utvalda mötesplatser (krogar, caféer, restauranger, butiker, hotell mm.). Sommarutgåvan i Kalmar/Öland distribueras även som digital webbtidning med över 11.000 gratisprenumeranter.


Kontakt

Här kan du komma i kontakt med Nöjesnytt. Tveka inte om du har synpunkter på innehållet i tidningen eller på nätet.
Prislista & utgivningsdatum

Ansvarig utgivare

Martina Edenfalk
martina@nojesnytt.se

Försäljningschef/Projektansvarig

Sophia Magnusson
070-492 66 54
sophia@alarmstreet.se

Säljare/annonsbokning

Helen Berglund
0703-40 90 53
helen@alarmstreet.se

Produktion/Layout

Cecilia Hellmén
cecilia@alarmstreet.se
Lena Färm
lena@nojesnytt.se

Annonsmaterial

Via mail: material@nojesnytt.se
Via ftp: ftp://nnupload:ca72ma@ftp.nojesnytt.se

Besöks- och postadress

Nöjesnytt/Alarmstreet Media
Larmgatan 1
392 32 Kalmar